Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
      Головна / Додаткове меню / Прес-центр / Новини
Інвестори очікують, що економічний клімат в Україні поліпшиться – Анатолій Максюта
15.09.2014 | 15:10 | Прес-служба Мінекономрозвитку.

Іноземні інвестори не втрачають зацікавленості у співпраці, проте, цей інтерес базується на очікуванні поліпшення економічного та політичного клімату в Україні. Про це заявив виконуючий обов’язки Міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта у ході прямого ефіру на телеканалі Інтер.

«Поки що інвестори вірять в Україну, вони цікавляться, і останній індекс конкурентоспроможності свідчить про те, що ми поліпшили свої позиції, але це поліпшення основане на вірі в те, що в Україні стане краще», - зауважив виконуючий обов’язки Міністра.

Основним фактором, який на сьогодні негативно впливає на економічне життя – це ситуація, яка відбувається в східних районах, оскільки це відволікає фінансові та людські ресурси і погіршує очікування інвесторів. Для того, щоб змінити ситуацію, залучати інвесторів і розвивати економіку, Уряду України необхідно продовжувати рухатися курсом реформ.

«Нам потрібно розвиватись, а на шляху до розвитку потрібно дійсно проводити реформи, при яких би інвестори йшли в Україну», - зауважив очільник Міністерства.

 

Міністерство економіки України 01008, Україна, м. Київ,
вул. Грушевського, 12/2