Міністерство економіки України

Мінекономрозвитку запрошує бізнес розповісти про очікування від державної підтримки експортерів

Мінекономрозвитку розпочало опитування представників українського бізнесу щодо ефективності інструментів та системи державної підтримки експорту в Україні, щоб з’ясувати наскільки дієвими є заходи з підтримки експортерів та комунікація можливостей підтримки експорту з боку органів державної влади.

Взяти участь в опитуванні ви можете за посиланням: https://bit.ly/2TJ1ZgJ.

Щорічне проведення такого опитування українських бізнес-кіл визначене положеннями Експортної стратегії України на період 2017-2021 років. Його результати будуть проаналізовані фахівцями Мінекономрозвитку і використані при розробці рекомендацій державним агенціям, відповідальним за реалізацію заходів з підтримки експорту в Україні.

Інструментарій опитувальника розроблений Департаментом розвитку експорту Мінекономрозвитку спільно з Центром досліджень міжнародної торгівлі при Київській школі економіки, за сприяння проекту ”Підтримка рамкових умов для торгівлі” Німецького товариства міжнародного співробітництва, яке діє за дорученням Уряду Німеччини (GIZ Ukraine).

Довідково

Експортна стратегія України - документ “дорожня карта”, що визначає основні орієнтири для розвитку торговельних відносин України, подолання перешкод та використання наявних можливостей для розвитку експорту, ухвалена Кабінетом Міністрів України 27 грудня 2017 року. Її основною метою є забезпечити перехід до експорту наукомісткої інноваційної продукції для сталого розвитку та успіху України на світових ринках.

Підписка на новини

https://freegeoip.net/json