Тема: | Інше |
Тема розширена: | надання роз"яснення |
Суть питання: |
Просимо надати роз’яснення стосовно застосування п.2 ч.6 ст.3 Закону України «Про публічні закупівлі», а саме як трактувати термін «перепродаж третім особам». Чи включає в себе даний термін (підпадає під визначення) придбання продуктів харчування для подальшої переробки з метою перепродажу третім особам за звичайними цінами і на стандартних умовах, наприклад: 1) Купівля борошна, олії, дріжджів для випічки хлібобулочних виробів для продажу в їдальні працівникам за звичайними цінами. 2.) Придбання овочів для приготування блюд для продажу в їдальні працівникам за звичайними цінами. 3.) Придбання мінеральної води, соків для продажу в їдальні. |
Додаткові матеріали: | |
Відповідь на запит 639/2021 | |
Шановний користувачу, повідомляємо, що відповідь на питання міститься у запиті № 437/2021 за посиланням: https://me.gov.ua/InfoRez/Details?lang=uk-UA&id=e97e2a7c-2118-4759-a8aa-c885f612b5c4 Водночас звертаємо увагу, що у розділі Консультації з питань закупівель реалізована можливість пошуку інформації. У разі якщо аналогічне за змістом питання надходило до Інформаційного ресурсу, відповідь на нього розміщена у цьому розділі. У зв’язку з цим пропонуємо попередньо користуватися пошуком у зазначеному розділі. |
|
Відповідь надано: | Департаментом сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України |
Теги: | Планування закупівель |