Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
      Головна / Діяльність / Регуляторна діяльність / Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
Оголошення про оприлюднення проекту наказу Мінекономрозвитку “Про затвердження форм документів у сфері державних закупівель”
14.08.2014 | 10:41 | Департамент державних закупівель та державного замовлення.

Відповідно до пункту 12 частини першої статті 12 Закону України

“Про здійснення державних закупівель” (далі – Закон)однією з основних функцій Мінекономрозвитку як Уповноваженого органу, що здійснює регулювання та координацію у сфері закупівель, є розроблення та затвердження форм документів у цій сфері.

При цьому, у зв’язку із набранням чинності 20.04.2014 Закону України

“Про здійснення державних закупівель” існує необхідність розроблення нових форм у сфері державних закупівель. Крім того, на сьогодні потребують доопрацювання окремі форми, затверджені наказом Мінекономіки від 26.07.2010 № 922.

Так, проект наказу розроблено з метою приведення підзаконного нормативно-правового акту у сфері державних закупівель у відповідність до положень Закону.

Отже, прийняття нового наказу Міністерства “Про затвердження форм документів у сфері державних закупівель” надасть можливість замовникам оприлюднювати інформацію про закупівлі за єдиними встановленими формами.

Проект наказу та аналіз його регуляторного впливу розміщено на веб-сайті Мінекономрозвитку в розділі “Обговорення проектів документів”.

  Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу приймаються впродовж 1 місяця з дати оприлюднення проекту на адресу:

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

01008, Київ-8, вул. Грушевського, 12/2

або на адресу електронної пошти: [email protected]

 

Міністерство економіки України 01008, Україна, м. Київ,
вул. Грушевського, 12/2