Міністерство економіки України

У Мінекомрозвитку обговорили перспективи двосторонньої торгівлі із США

IMG_0292.JPG

Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта обговорив перспективи двосторонньої торгівлі із Заступником помічника Міністра торгівлі США Метью Мюрреєм.

Під час зустрічі Анатолій Максюта наголосив на важливості розвитку економічних відносин між Україною та США, зокрема, щодо зняття обмежень у торгівлі.

«Для нас дуже важливим є розширення співробітництва зі Сполученими штатами, передусім у торгівельній сфері: можливість розширення присутності американських інвесторів в Україні, можливість обговорення нашого подальшого торгівельного співробітництва, яке б включало і зняття торгівельних обмежень, які сьогодні існують, в тому числі – і антидемпінгових», – зауважив Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі. 

Своєю чергою, Метью Мюррей від імені Міністра торгівлі США подякував українській стороні за вірність позиції стосовно ратифікації Угоди про вільну торгівлю з ЄС, яка зумовить перебудову моделі економічного розвитку України. Крім того, він назвав галузі української економіки, які є найбільш цікавими для представників американського бізнесу, серед них: енергетика, сільське господарство, авіація, сектор інформаційних технологій.

 

Підписка на новини

https://freegeoip.net/json