Міністерство економіки України

Головна / Про Міністерство / Взаємодія з державними органами влади / Взаємодія з Верховною Радою України
Меню

Участь Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у роботі Верховної Ради України 2 - 6 жовтня 2017 року

Пленарні засідання Верховної Ради України

4 жовтня 2017 року Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодов М. Є доповідав проект Закону України “Про ратифікацію Додаткового протоколу між Урядом України та Урядом Республіки Хорватія про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Хорватія про сприяння та взаємний захист інвестицій” (реєстраційний №0149, розроблений Мінекономрозвитку), який було прийнято.

Засідання комітетів Верховної Ради України

3 жовтня 2017 року на засіданні Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків чорнобильської катастрофи заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Бровченко Ю. П. доповідав проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України “Про стандартизацію” (реєстраційний № 7123, розроблений Мінекономрозвитку), який було рекомендовано прийняти за основу.

4 жовтня 2017 року на засіданні Комітету з питань промислової політики та підприємництва Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодов М. Є. доповідав “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні” (реєстраційний № 6540, розроблений Мінекономрозвитку), який було рекомендовано направити на доопрацювання.

Відповідно до календарного плану проведення сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання з 9 по 13 жовтня 2017 року народні депутати працюватимуть в комітетах, комісіях і фракціях.

Підписка на новини

https://freegeoip.net/json